Om Gulset

« Leave a little sparkle wherever you go »

Gullsmed og designer Celine Gulset etablerte firmaet Gulset AS i 2011 etter fire års utdannelse på Københavns tekniske skole.

Inspirert av hennes bestefar som var tekstilingeniør og knivmaker, utviklet Celine tidlig en fasinasjon for godt håndverk. Sammen tilbrakte de mye tid i verkstedet hans og her ble hennes første smykker til allerede som 11 åring.

Hennes design er enkelt og tidløst og varierer fra delikat og minimalistisk til massivt og iøyefallende. Alltid kjennetegnet av Celines sans for kvalitet og perfekte utførelse. Gulsets visjon er å lage tidløse og moderne smykker. De skal være enkle å bære og fungere både i hverdagen, til fest og ellers der den verdensvante og moderne kvinnen ferdes. Smykkene skal kunne vare i generasjoner og fokuset er derfor lagt på selve håndverket og tidløsheten i designet, fremfor trender og nye kolleksjoner hver sesong.

Smykkene lages i eksklusive materialer som gull, sterling sølv, edelstener og diamanter.

Alle smykker fra Gulset tilvirkes i Norge og det meste av jobben gjøres i eget verksted på Nesbru i Asker. Siden starten i 2011 har bedriften vært i stadig vekst og vi har i dag flere flinke folk med på laget. Camilla Gulset er Celines søster. Med økonomi og markedsføringsbakgrunn fra BI, styrer Camilla det administrative og har ansvar for markedsplaner. Vår faste juvelfatter er Mari Sahlgaard Johansson. Mari er en av landets aller dyktigste på sitt felt. Stine Horten Skaugrud og Herman Vatne er to av våre gullsmeder. De har drevet med produksjon og har lang fartstid som reperasjonsgullsmeder. Dette har gjort dem svært teknisk gode i faget. Vår gravør er Siri Aukner. Siri er 3. generasjons gravør og en av få gjenværende håndgravører i Norge. Gulset er glad for å kunne arbeide med de beste og vi er meget stolte av våre samarbeidspartnere.